Affugtning 

Affugtning er ofte en nødvendighed for at opnå en permanent løsning på et skimmelsvampeproblem. Dette kan bl.a. gøres med en affugter.

Det kan dog være vanskeligt at finde den helt perfekte løsning til en affugtning, da der skal tages hensyn til mange modstridende faktorer.

F.eks. risikerer man at skabe gunstige vækstbetingelser for skimmelsvampe i en del af affugtningsperioden, og hvis der cirkuleres inficeret luft, eller hvis der er utilstrækkelig afskærmning. I så fald kan man tilmed komme til at forurene nye områder med skimmesvamp.

Affugtning er tidskrævende og en affugter forbruger store mængder energi. Det er derfor vigtigt at have tilstrækkelig kapacitet, men samtidig er det vigtigt, at der ikke udtørres for voldsomt. Dette kan nemlig ødelægge byggematerialer ved svindsprækker eller lignende skader.

SSG er specialister i affugtning, fx i forbindelse med vandskade og vand i kælder, og kan ved hjælp af en fugtmåler anslå niveauet af fugt. SSG råder over det bedste udstyr på markedet og kan give et kvalificeret bud på alle opgaver med affugtning.
 
Skal vi kontakte dig?

Udfyld navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Ja tak, ring mig op

Nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev
Navn
Email

Skriv til os

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål til micro clean®-metoden, ønsker at være licenstager eller vil kontaktes af SSG med henblik på afrensning af skimmelsvamp med micro clean®-metoden.